Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Ο Μ. Γαβαλάς στο τιμόνι της ΚΣΟΣ

Εξελέγη, όπως και αναμενόταν άλλωστε, Πρόεδρος στην ΚΣΟΣ ο Μανόλης Γαβαλάς, ενώ στα μετόπισθεν έμεινε ο Γιάννης Πιτσιδιανός.
"Δεν θα ξεπουλήσουμε, αλλά θα αξιοποίησουμε χωρίς σχόλια την περιουσία της ΚΣΟΣ" δήλωσε ο κος Γαβαλάς.
Αλλά ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από τις προεκλογικές του δηλώσεις, για "αξιοποίηση" της περιουσίας ή τμήματος της περιουσίας της ΚΣΟΣ, προκειμένου στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου να προστεθεί υποδομή της Ενωσης Ηρακλείου, για επιτραπέζια σταφύλια.
Ακόμα, έχει ενδιαφέρον να δούμε, πως θα καταφέρει να εισπράξει από τον γιο του ο νέος Πρόεδρος, τα χρήματα που χρωστά από υπενοικίαση κτιρίου της ΚΣΟΣ στο Ηράκλειο, κι ακόμα αν θα αυξηθούν τα έσοδα της Κοινοπραξίας από την συγκεκριμένη διαχείριση, αφού ο ίδιος ο κος Γαβαλάς, έχει καταγγείλει ότι είναι υποπολλαπλάσια του ποσού που ο ενοικιαστής εισπράτει( παρά το χρέος του υιού του προέδρου που ο ενοικιαστής έχει καταγγείλει στον τοπικό τύπο του Ηρακλείου).
Ααα!!! με την ευκαιρία επειδή βγήκαν στα φόρα και διάφορα περί προσθηκών στο κτίριο που εφάπτεται στο Ενετικό Τείχος του Ηρακλείου, έχει ενδιαφέρον να δει κανείς αν και πώς, και πότε θα αντιδράσουν οι αρμόδιες Υπηρεσίες.
Και κάτι τελευταίο:Μπορεί ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος να είπε ότι χωρίς παρελθόντα η Κοινοπραξία προχωρά, αλλά θα πρέπει να δούμε το πόρισμα των ελέγχων, στα οικονομικά της ΚΣΟΣ. Και χωρίς συμψηφισμούς, αναμένεται να αποδοθεί ό,τι αναλογεί σε όποιον αναλογεί. Εκτός και αν... επηρρέασε η απειλή της κοινοποίησης του πορίσματος τις εκλογές.
Εχει κάτι να πει το ΠΑΣΟΚ για τα στελέχη του και όσα υποννοούν το ένα για το άλλο; Για την κατάντια των Συνεταιριστικών Οργανώσεων που επί σειρά ετών διαχειρίζονται. Πολιτικά εννοούμε.
Ο κουμπάρος δεν έχει να πει κάτι,αμπελουργός άλλωστε δηλώνει, ή εξαντλήθηκε στο ραντεβού Παπανδρέου Σημίτη;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να δοθούν και εξηγήσεις για τη συνεργασία του με τη Ν.Δ. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που επιδιώκεται και επιτυγχάνεται από τον Μ. Γαβαλά, αλλά το ΠΑΣΟΚ οφείλει να εξηγηθεί και να πάρει θέση επ αυτού.