Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Περιοδείες του ΠΑΣΟΚ σε έργα...

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο Τομέας Δημοσίων έργων του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κλιμάκιο αποτελούμενο από τον πολιτικό εκπρόσωπο Δημοσίων Έργων κ. Γιάννη Μαγκριώτη, τον γραμματέα του τομέα κ. Μανώλη Όθωνα, Βουλευτές του Κινήματος, μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και τοπικά στελέχη θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε περιοχές που εκτελούνται ή σχεδιάζονται Δημόσια Έργα.
Επίσης θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Ηράκλειο περιφερειακή σύσκεψη με θέμα:
« Αξιολόγηση των δράσεων των Γ΄ και Δ΄ ΚΠΣ στην Κρήτη - Εθνικό Χωροταξικό πλαίσιο - Δημόσιες Υποδομές για την Ανάπτυξη και το περιβάλλον της Κρήτης ».
Το πλήρες πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης του κλιμακίου, περιλαμβάνει σήμερα : Επίσκεψη του Κλιμακίου στον ΒΟΑΚ στην περιοχή Καλό Χωριό, του Νομού Λασιθίου.
Επίσκεψη στο Δρόμο Ηρακλείου - Βιάννου, στον Κόμβο Πεζών – Αλάγνι, και επισκέψεις στη Νομάρχη και στον Δήμαρχο Ηρακλείου.
Το κλιμάκιο στις 18:00 θα δώσει Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα ΠΑΣΙΦΑΗ 1 του Ξενοδοχείου Ατλαντίς. και στις 19:00 θα παραστεί στην Περιφερειακή σύσκεψη με στελέχη και φορείς με θέμα «Αξιολόγηση των δράσεων των Γ΄ και Δ΄ ΚΠΣ στην Κρήτη - Εθνικό Χωροταξικό πλαίσιο - Δημόσιες Υποδομές για την Ανάπτυξη και το περιβάλλον της Κρήτης», (στην αίθουσα ΠΑΣΙΦΑΗ 1 του Ξενοδοχείου Ατλαντίς.)
Αύριο, το πρωί το κλιμάκιο θα επισκεφτεί το έργο βελτίωσης – συντήρησης ΒΟΑΚ Ρεθύμνου. (παράκαμψη) και στη μία θα βρεθεί στο έργο φράγμα Βαλσαμιώτη, Νομού Χανίων.
Ε, αυτά είναι τα έργα, (μαζί με τα έργα στην Παπαναστασίου και στο δρόμο προς Επισκοπή)που εκτελούνται αυτήν την στιγμή στην Κρήτη.
Θα έχει ενδιαφέρον όχι η κριτική που θα ασκηθεί, θεωρείται άλλωστε αυτονόητη, αλλά η αυτοκριτική για όσα δεν προετοιμάστηκαν, ή βρήκαν τρικλοποδιές στην υλοποίησή τους, επί των ημερών του ΠΑΣΟΚ, για όσα μη ώριμα έργα έμειναν στις εξαγγελίες, και για όσες χρηματοδοτήσεις από την Κρήτη όδευσαν αλλού.
Κι επειδή η φορολογία στον τόπο δεν σταμάτησε, θα έχει ενδιαφέρον η αναμενόμενη επίσης απάντηση, από την άλλη πλευρά, για την ανταποδοτικότητα, την ισονομία και την ισοπολιτεία που απολαμβάνουν( καλά ντε είπαμε κι ένα αστείο να περάσει η ώρα) οι Κρήτες....

Δεν υπάρχουν σχόλια: