Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ σημειώνει

ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ(9/11και ώρα 12.30) ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ…ΣΕ ΑΡΓΙΑ!

Συνάδελφοι, η δεξιά Κυβέρνηση της Ν.Δ, αφού πρώτα εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό στις συνοικίες και στο κέντρο της Αθήνας, εγκαθιδρύει το κράτος της Αστυνομοκρατίας, της Βίας και της Καταστολής ενάντια στη νεολαία, στους εκπαιδευτικούς, τους εργαζόμενους, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΝΑ ΕΞΑΓΝΙΣΤΕΙ!!, ΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΩΣ ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ!! ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑΦΗΣ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ, ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΗΛ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ(ΟΛΜΕ-ΔΟΕ-ΠΟΣΔΕΠ) ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΩΣ ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.
Είναι πρόδηλο ότι η πανικόβλητη κυβέρνηση της Ν.Δ, μπροστά στο διογκούμενο κύμα Λαϊκής Οργής, Αποδοκιμασίας και Καταδίκης της Κατασταλτικής Πολιτικής που αυτή υιοθετεί, προκειμένου να καθυποτάξει το Λαϊκό Κίνημα και να αφαιμάξει το λαϊκό εισόδημα, δε διστάζει να υποκρίνεται ακόμα και την …τεθλιμμένη!! για τα αποτελέσματα της ίδιας της πολιτικής της!!
Η εκ των υστέρων δηλ απόφαση του ΥΠΕΠΘ να κλείσει! τα σχολεία…σε ένδειξη πένθους, έχει ως στόχο ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΩΣ ΜΕΣΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ για την Πολιτική της Τρομοκράτησης του Λαϊκού Κινήματος, που τηρεί και παράλληλα να αποπροσανατολίσει τη λαϊκή συνείδηση, που σταθερά αφυπνίζεται και αντιστέκεται στη στυγνά αντιλαϊκή πολιτική της Λιτότητας, της Φτώχειας, της Ανεργίας, των Περικοπών, της Αποθεμελίωσης του Κοινωνικο-Ασφαλιστικού Συστήματος, των Γενικευμένων Ιδιωτικοποιήσεων και της Εμπορευματοποίησης της Παιδείας-Υγείας-Πρόνοιας.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.
ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΩΣ ΜΕΣΟ ΠΑΛΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.
ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.
ΜΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: